Vampirii, brand de tara! Cum a ajuns Dracula salvatorul turismului romanesc

Email Imprimare PDF

 

Vampirii, brand de tara! Cum a ajuns Dracula salvatorul turismului romanesc

 

Dupa Dan Matei Agathon si Elena Udrea, actualul ministru al Turismului, Maria Grapini, l-a redescoperit pe Contele Dracula si vrea sa il faca agent turistic al Romaniei. Autoritatile au trecut deja la fapte si pregatesc un amplu program turistic prin care sa aduca in Transilvania pe toti strainii care cred in povestile cu vampiri.

“Frunza” Elenei Udrea pare sa se fi “ofilit”, dovada ca Maria Grapini si autoritatile locale din sase judete din Transilvania vor sa puna la punct un program de promovare in stil hollywod-ian, cu celebrul Dracula in prim-plan.  

"Foarte multe tari traiesc din legenda Dracula, scot bani adica, si noi ramanem cu retinerea ca avem un voievod care a fost catalogat la capitolul Dracula", a declarat, recent, Maria Grapini. 

Autoritatile vor cauta, astfel, toate locurile si legendele despre Dracula. Acestea vor fi puse cap la cap intr-un traseu turistic cat mai incitant pentru amatorii de senzatii “vampiresti”.

 

Pentru a citi mai multe cu privire la brandul turistic al Romaniei accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vampirii, brand de tara! Cum a ajuns Dracula salvatorul turismului romanesc