Cererea pentru vacante in tara si in strainatate a scazut cu 25% in ultimele doua luni

Email Imprimare PDF

 

Cererea pentru vacante in tara si in strainatate a scazut cu 25% in ultimele doua luni

 

Cererea pentru vacante atat in tara, cat si in strainatate a scazut cu 25% incepand cu luna mai, dupa ce in primele patru luni ofertele early booking inregistrasera vanzari in crestere cu 20% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit datelor Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc.

"Dupa cresterile vanzarilor de vacante cumparate in sistem early booking, care trebuia sa se incheie la 1 martie, dar s-a prelungit pana la sfarsitul lunii aprilie pentru multe hoteluri din tara si strainatate, vanzarile la tarife standard au scazut incepand cu luna mai cu 25% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut", a declarat agentiei Mediafax Dragos Raducan, vicepresedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

Acesta a spus ca cele mai mari scaderi au fost inregistrate pentru vacantele in destinatii mai scumpe, printre care se numara si Turcia. Hotelurile all inclusive de pe litoralul turc s-au numarat in ultimii ani printre favoritele turistilor romani.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nsotru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

 


 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cererea pentru vacante in tara si in strainatate a scazut cu 25% in ultimele doua luni