Vreti sa mergeti in vacanta in Bulgaria? Cele mai importante sfaturi de urmat

Email Imprimare PDF

 

Vreti sa mergeti in vacanta in Bulgaria? Cele mai importante sfaturi de urmat

 

Atrasi de ofertele promotionale all-inclusive, romanii au ajuns sa fie cei mai multi turisti de pe litoralul bulgaresc. Potrivit specialistilor in turism, daca aveti de gand sa mergeti in concediu in Bulgaria este esential sa urmati cateva sfaturi.

Potrivit expertilor de la compania de profil Travel Planner, este important sa va cumparati asigurari de sanatate de la agentia de turism. Nu sunt obligatorii, dar sunt recomandabile, pentru ca oricand pot aparea probleme de sanatate, de la simple insolatii sau taieturi, leziuni, pana la probleme mai grave, accidente etc. De exemplu, pentru 6 nopti in Bulgaria, o asigurare costa 24 de lei dar acopera suma de 50.000 de euro.

La fel de importat este sa va achizitionati asigurare storno, care poate garanta returnarea banilor pentru concediul ales daca intervine ceva neprevazut si grav – deces in familie, boala, accident, deteriorarea domiciliului etc. Fireste, aceste situatii trebuie dovedite cu acte.

Specialistii recomanda turistilor, pe de alta parte, sa anunte agentia de turism sau hotelul in cazul in care nu pot ajunge in prima zi de cazare la destinatia aleasa, din diverse motive. Hotelul poate pastra camera in cazul in care turistii anunta cand pot veni, insa in cazul neprezentarii neanuntate (No Show), acestia risca sa isi piarda camera, daca este un grad mare de ocupare, si sa nu se mai poata caza.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nsotru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vreti sa mergeti in vacanta in Bulgaria? Cele mai importante sfaturi de urmat