Doar trei hoteluri din Romania au primit etichete ecologice

Email Imprimare PDF

 

Doar trei hoteluri din Romania au primit etichete ecologice

 

Doar trei hoteluri din Romania beneficiaza de etichete ecologice, a declarat miercuri, la o conferinta de turism, ministrul Mediului, Rovana Plumb, adaugand ca institutia pe care o conduce intentioneaza sa desemneze zece destinatii ecoturistice.

"In momentul de fata, din pacate, in Romania, sunt doar trei hoteluri care beneficiaza de eticheta ecologica", a afirmat Rovana Plumb, citata de Mediafax.

Potrivit Ministerului Mediului, au primit etichete ecologice hotelurile Saturn si Crowne Plaza, din statiunea Saturn, respectiv Bucuresti, precum si vila Piatra Soimului, din Sinaia.

Eticheta ecologica atesta ca produsul sau serviciul respectiv corespunde unor standarde stabilite la nivelul UE. Pentru a primi aceasta calificare, o unitate de cazare trebuie sa respecte criterii obligatorii care se refera la economisirea apei si energiei, reducerea deseurilor si protectia mediului.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nsotru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

 

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Doar trei hoteluri din Romania au primit etichete ecologice