Destinatiile preferate ale romanilor pentru mini-vacante de weekend

Email Imprimare PDF

 

Destinatiile preferate ale romanilor pentru mini-vacante de weekend

 

Germania (Berlin) si Marea Britanie (Londra) sunt, in 2013, destinatiile preferate ale romanilor pentru city-break-uri (mini-vacante de week-end).

Acestea sunt urmate in preferinte de Italia, Spania si Turcia, conform unui top 5 al destinatiilor preferate pentru city-break realizat de Paravion.ro, site romanesc de servicii turistice si rezervari de bilete de avion online. 

Costul mediu platit de un roman pentru un astfel de pachet de mini-vacanta, rezervata prin intermediul Paravion.ro, este de 331 euro si include biletul de avion si 4 nopti de cazare, cu mic dejun inclus.

Clasamentul destinatiilor preferate pentru city–break a fost realizat in urma analizarii rezervarilor inregistrate pe Paravion.ro in perioada ianuarie – iunie 2013.

“Berlinul este o destinatie la moda in prima jumatate a lui 2013 si estimam sa ca va ramane pe prima pozitie in top pana la finalul anului”, declara Remus Visan, managing director Paravion.ro.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult..

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Destinatiile preferate ale romanilor pentru mini-vacante de weekend