6 proiecte europene de promovare turistica a zonei Harghita

Email Imprimare PDF

 

6 proiecte europene de promovare turistica a zonei Harghita

 

Consiliul Judetean Harghita deruleaza sase proiecte europene, finantate prin Programul Operational Regional, de promovare turistica a zonei.

Managerul celor sase proiecte, Gaszpor Istvan, a declarat luni ca acestea sunt axate pe diferite segmente si vizeaza promovarea siturilor istorice din Harghita, a ariilor naturale protejate, a legendelor din judet, promovarea valorilor si traditiilor din Harghita, a portilor secuiesti si promovarea Festivalului de Muzica Veche. 

“Toate aceste proiecte se deruleaza in majoritatea localitatilor harghitene, inclusiv cele din Nordul judetului, in cadrul lor fiind realizate trasee turistice tematice, care sunt promovate prin mai multe mijloace”, a spus Gaszpor Istvan. 

Acesta a precizat ca se editeaza si distribuie diverse materiale promotionale, cum ar fi cataloage, brosuri, pliante, calendare sau harti, se realizeaza pagini web si filme de promovare pentru fiecare produs turistic in parte iar cei implicati in proiecte participa la targuri si evenimente in toata tara.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri 6 proiecte europene de promovare turistica a zonei Harghita