ANAT lansează în parteneriat cu hotelierii programul “Zile Gratuite de Vacanță”

Email Imprimare PDF

 

ANAT lansează în parteneriat cu hotelierii programul “Zile Gratuite de Vacanță”

 

Asociația Națională a Agențiilor de Turism anunță lansarea programului “Zile gratuite de vacanță” 2013, ce se desfășoară exclusiv prin agențiile de turism membre ANAT, în perioada 19 iunie - 15 iulie 2013 și 15 august - 31 august 2013.

Programul, realizat în parteneriat cu hotelierii din România, include oferte speciale care vin în sprijinul turiștilor, prin acordarea unui număr de zile gratuite de vacanță, după modelul “plătești 5 nopti și stai 6 sau chiar 7!”.

Mai exact, turiștii care solicită informații agențiilor de turism membre ANAT cu privire la vacanțele în România pentru perioada 19.06 - 15.07.2013 și 15.08 - 31.08.2013, pot primi pentru prețul platit, una sau două nopți gratuite de cazare.

Zile gratuite de vacanță” face parte din proiectul “Vacanță în tara mea”, proiect care reuneste mai multe campanii promoționale distincte, primite cu un mare interes de către public, precum ”Înscrieri timpurii”, „Litoralul pentru toți”, “Mini-prețuri de vacanță” etc.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri ANAT lansează în parteneriat cu hotelierii programul “Zile Gratuite de Vacanță”