Romania, promovata in statiile de metrou din Rusia, Germania, Austria si Franta

Email Imprimare PDF

 

Romania, promovata in statiile de metrou din Rusia, Germania, Austria si Franta

 

Romania va fi promovata ca destinatie turistica in statiile de metrou si pe panouri publicitare stradale in orase din mai multe tari, printre care Germania, Rusia, Franta, Austria, Italia si Spania, a declarat joi Mirela Matichescu, vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).

"Suntem in faza de solicitare a ofertelor in tot ceea ce inseamna campanie de promovare externa", a spus Matichescu, potrivit Mediafax.

Reprezentanta ANT a afirmat ca vor fi promovate imagini cu zone din Romania, printre care cu Delta Dunarii si zonele montane.

"Vreau ca pana la sfarsitul acestui an sa absorbim tot ce inseamna fonduri disponibile pentru promovare pe acest exercitiu financiar, adica 54 de milioane de euro", a mentionat Mirela Matichescu.

Si in Anglia este promovata in aceste zile imaginea turistica a Romaniei. Partea a doua a seriei "Wild Carpathia", "From the Mountains to the Sea", o coproductie a televiziunii internationale Travel Channel, a avut premiera la Londra miercuri seara, la Academia de Film si Televiziune Britanica (BAFTA).

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Romania, promovata in statiile de metrou din Rusia, Germania, Austria si Franta