Şapte lucruri pe care trebuie să le faci vara aceasta în România

Email Imprimare PDF

 

Şapte lucruri pe care trebuie să le faci vara aceasta în România

 

Nu e, încă, iulie, dar și iunie te îmbie la călătorie. Operatorii din industria ospitalității au terminat, în general, de primenit locurile de relaxare sau odihnă, primăriile au dereticat prin centrele orașelor, muzeele și-au împrospătat, după posibilități, colecțiile. Cluj.travel vă propune un set de șapte experiențe pe care merită să le încercați în acest sezon estival, în România.

Cu bicicleta în jurul cetății, la Alba Iulia De ani buni, municipalitatea din Orașul Unirii derulează un proiect de restaurare și regenerare a cetății de tip Vauban și a monumentelor pe care aceasta le adăpostește.

Călătorie la Sarmizegetusa Regia Din această primăvară, Sarmizegetusa dacică, situată în Munții Orăștiei, a intrat în circuitul turistic propriu-zis, fiind amenajat un punct de pază și instaurat un serviciu de întreținere permanent.

O cină romantică, la Sibiu Sibiul a reușit să crească turistic după 2007, folosind titulatura de Capitală Culturală Europeană ca un start lansat pentru  dezvoltarea ulterioară.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Şapte lucruri pe care trebuie să le faci vara aceasta în România