Top 5 cele mai salbatice plaje pe care le poti vizita

Email Imprimare PDF

 

Top 5 cele mai salbatice plaje pe care le poti vizita

 

De la sanctuarul broastelor salbatice din Costa Rica si pana la coloniile de pinguini regali din Chile, aceste cinci locuri ofera iubitorilor de animale salbatice un motiv bun "sa-si reincarce bateriile" stand la soare.

Loc de refugiu in Maryland
Considerati descendenti ai cailor domestici eliberati pe insula in secolul 17, peste 300 de ponei salbatici Chincoteague apreciaza ca insula Assateague, din apropierea coastei statului american Maryland, este casa lor. Peste 40.000 de turisti viziteaza in fiecare vara aceasta regiune din SUA, noteaza BBC.


Pinguinii regali din Chile
Inutil Bay (Bahia Inutil, in spaniola), o plaja stancoasa din Parcul National Tierra del Fuego (Tara de Foc) din Chile, adaposteste aproximativ 90 de specii de pasari, inclusiv o colonie mica de pinguini regali. Traseele turistice permit turistilor sa observe de aproape flora si fauna parcului.

 

Costa Rica, adapostul testoaselor
Pe langa faptul ca Playa Grande este foarte cunoscuta pentru valurile de surf, plaja din Costa Rica este faimoasa pentru broastele testoase care populeaza tarmurile sale. Parcul National este cel mai important loc unde cuibaresc anual testoasele, fiind gazduite anual aproximativ 800 de femele. In sezonul de cuibarit, din luna octombrie pana in martie, turistii pot vizita parcul numai insotiti de un ghid.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Top 5 cele mai salbatice plaje pe care le poti vizita