Nicolae Demetriade, numit in Consiliul de Administratie al Tarom

Email Imprimare PDF

 

Nicolae Demetriade, numit in Consiliul de Administratie al Tarom

 

Tarom anunta numirea domnului Nicolae Demetriade in Consiliul de Administratie al companiei, decizie luata in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din data de 8 mai 2013.

Adunarea Generala a Actionarilor companiei Tarom a aprobat miercuri numirea un nou membru in Consiliul de Administratie, in vederea intregirii echipei formate pana la acel moment din sase membri.

Numirea noului membru al Consiliului de Administratie a avut loc in conformitate cu statutul companiei Tarom, care prevede o componenta de maximum sapte membri in Consiliul de Administratie.

"Nicolae Demetriade vine cu o bogata experienta in aviatie si o foarte buna cunoastere a companiei Tarom, fapt care ne consolideaza echipa. Este foarte important ca un consiliu de administratie sa aiba o compozitie diversificata, orice mare companie avand membri in consiliul de administratie din mai multe domenii", a declarat Dan Pascariu, presedintele Consiliului de Administratie Tarom.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Nicolae Demetriade, numit in Consiliul de Administratie al Tarom