Cazinoul din Sinaia va fi deschis pentru turisti de sambata

Email Imprimare PDF

 

Cazinoul din Sinaia va fi deschis pentru turisti de sambata

 

Cazinoul din statiunea prahoveana Sinaia va intra pentru prima data, incepand de sambata, in circuitul turistic, cladirea care, anul trecut, a implinit un secol de functionare urmand a fi vizitata contra cost.

Potrivit unui comunicat al Primariei Sinaia, turistii vor putea vizita, pe palierul principal, Foaierul, Sala de Teatru, Cabinetul 'Baronul de Marçay', Sala Oglinzilor, Cabinetul Verde, Sala Baccara, Sala 'Printul Dimitrie Ghica', iar pe palierul secundar, spatiile din cadrul Galeriei Regale - 'Carol I', 'Ferdinand', 'Regina Maria', 'Stefan Luchian' si 'Nicolae Grigorescu'. 

Punctul forte il reprezinta cele peste 500 de lucrari de arta din pinacoteca si din cadrul expozitiilor cu caracter temporar.

Cazinoul va fi deschis vizitatorilor de miercuri pana duminica, in intervalul orar 10,00-18,00, tururile fiind organizate in serii, la interval de 40 de minute.

Conform site-ului Casino Sinaia, cladirea a fost inaugurata in iulie 1912 si l-a avut ca principal actionar pe baronul de Marcay, totodata actionar la cazinoul din Monte Carlo.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult..

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cazinoul din Sinaia va fi deschis pentru turisti de sambata