Wizz Air a incheiat o tranzactie de 700 milioane de dolari

Email Imprimare PDF

 

Wizz Air a incheiat o tranzactie de 700 milioane de dolari

Compania aeriana low-cost Wizz Air, cu operatiuni in Europa Centrala si de Est, a anuntat joi semnarea unei intelegeri cu ICBC Financial Leasing, care include finantarea pentru prelivrare, vanzarea si leaseback-ul a 8 aeronave Airbus A320 noi.

Aeronavele sunt planificate pentru livrare in 2013 si 2014 si pretul de lista este evaluat la peste 700 de milioane de dolari.

”Ne extindem partenerii de leasing si anuntam prima tranzactie de finantare cu ICBC Leasing, care este si cea mai mare incheiata vreodata intre Ungaria si China. Cele 8 noi aeronave vor contribui la cresterea capacitatii de transport a companiei si vor mentine varsta medie a flotei sub 4 ani”, a declarat József Váradi, CEO Wizz Air.

“Aceasta este prima noastra tranzactie in Europa Centrala si de Est”, a spus Cong Lin, CEO ICBC Financial Leasing.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, operand o flota de 40 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute facand legatura cu 94 de destinatii din 33 de tari.

 

 

Pentru mai multe stiri accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Wizz Air a incheiat o tranzactie de 700 milioane de dolari