Excursia '2 ani in jurul lumii', cumparata de un chinez pentru 990.000 de lire

Email Imprimare PDF

 

Excursia '2 ani in jurul lumii', cumparata de un chinez pentru 990.000 de lire

 

Un doctorand din China este fericitul turist care, timp de doi ani, va beneficia de o excursie de lux ce va include vizite la cele 962 de situri care apartin patrimoniului cultural sau natural al UNESCO.

Destinatiile pentru aceasta excursie ce poarta numele "The Ultimate Journey" includ orasul antic "Monte Alban" din Mexico, Taj Mahal din India, Petra - simbolul Iordanului, templele Angkor din Cambogia, Moorish Alhambra din Spania, Piramidele din Egipt, Orasul Interzis din China si Machu Picchu din Peru. Pe langa acestea nu vor lipsi Stonehenge, Insula Pastelui, Catedrala Notre-Dame si Vaticanul.

Beneficiarii acestui pachet turistic vor rasfatati pe toata durata excursiei, a afirmat Marcel Knobil, fondatorul VeryFirstTo. Excursia va include o calatorie cu gondola in Venetia, impreuna cu un trubadur propriu, sampanie in cupe realizate din sticla de Murano, dar si un bucatar personal, terapie cu roci vulcanice sau aromaterapie.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.turism.bzi.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Excursia '2 ani in jurul lumii', cumparata de un chinez pentru 990.000 de lire