Aeroportul Otopeni: Intarzieri de 30 de minute la decolarea unor aeronave

Email Imprimare PDF

 

Aeroportul Otopeni: Intarzieri de 30 de minute la decolarea unor aeronave

 

Mai multe aeronave au decolat, marti dimineata, de pe Aeroportul Otopeni cu intarzieri de aproximativ 30 de minute din cauza operatiunilor de degivrare, nicio cursa nefiind anulata din cauza vremii, a anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

"Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV), traficul aerian se desfasoara normal. Nicio cursa nu este anulata pe AIHCB din cauza conditiilor meteo. Mai multe zboruri au inregistrat, in cursul acestei dimineti, intarzieri de 30 - 40 de minute la decolarea de pe Aeroportul Henri Coanda, intarzieri determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor", se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Pe ambele aeroporturi sunt asigurate conditiile pentru desfasurarea in siguranta a operatiunilor aeriene, pistele, platformele si caile de rulare fiind deschise si operationale.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult..

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Aeroportul Otopeni: Intarzieri de 30 de minute la decolarea unor aeronave