MSC Cruises, prima linie de croaziere care va opera din portul Constanta

Email Imprimare PDF

 

MSC Cruises, prima linie de croaziere care va opera din portul Constanta

 

Linia europeana de croaziere MSC Cruises va opera din portul Constanta incepand cu 27 septembrie.

In prezent nu sunt plecari pe vase de croaziera din Constanta. Primele curse ale MSC Cruises vor fi operate incepand din aceasta toamna, iar pachetele de calatorie vor putea fi achizitionate prin intermediul agentiilor Aerotravel.

Pe 27 septembrie primii calatori imbarcati direct din Romania se vor urca la bordul navei MSC Musica, lansata in iunie 2006, si vor porni intr-o croaziera de 11 nopti pe itinerariul: Constanta-Gythion-Venetia-Katakolon-Istanbul-Yalta-Odessa-Constanta. Inca alte 3 curse MSC Musica vor mai pleca in aceasta toamna din portul Constanta.

In 2012 Aerotravel a vandut aproximativ 3.000 de pachete de calatorie pe navele MSC si estimeaza pentru 2013 o crestere cu 50% a numarului de calatori. Pana in acest an imbarcarea s-a facut doar din porturile Civitavecchia, Genova, Venetia, Bari, Napoli in Italia, Copenhaga in Danemarca, Kiel in Germania, Marsilia in Franta sau Barcelona, Spania.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybunsiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri MSC Cruises, prima linie de croaziere care va opera din portul Constanta