Oraşul din România care surclasat Barcelona şi Florenţa în topul celor mai bune destinaţii

Email Imprimare PDF

 

Oraşul din România care surclasat Barcelona şi Florenţa în topul celor mai bune destinaţii

 

Sibiul, peste Barcelona și Florența. Orașul de pe Cibin a ajuns în optimile de finală ale unei populare competiții virtuale inter-orașe, scrie cluj.travel.

Concursul este organizat de unul dintre cei mai citiți bloggeri de travel din lume, Anil Polat, pe site-ul foxnomad.com. Competiția se desfășoară în sistem cupă. Orașele care au intrat în competiție au fost nominalizate și apoi votate de cititori. Cele mai votate s-au calificat direct în prima rundă, de 64 de orașe, iar cele mai puțin votate au trecut printr-o rundă de calificări. Acesta a fost și cazul Sibiului, care în calificări a trecut de Shanghai.

În runda de 64, orașul de pe Cibin s-a „ciocnit” de Barcelona, pe care a eliminat-o cu 535 de voturi la 84. În runda de 32, Sibiul s-a duelat cu alt greu al turismului mondial, Florența. Votul pentru această etapă s-a încheiat miercuri la ora 24.00, ora României, iar Sibiul a câștigat la scor: 349 la 29. Voturile strânse pentru Sibiu au fost cele mai multe din toată runda.

În optimile de finală, Sibiul va întâlni alt gigant turistic, Parisul, pentru a ajunge în sferturile de finală.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.cluj.travel

 

 

 

 

 

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Oraşul din România care surclasat Barcelona şi Florenţa în topul celor mai bune destinaţii