Lucia Morariu, proprietara Eximtur, va fi noul presedinte ANAT

Email Imprimare PDF

 

Lucia Morariu, proprietara Eximtur, va fi noul presedinte ANAT

 

 

Lucia Morariu, proprietarul agentiei de turism Eximtur si fost secretar de stat pe turism in guvernarea Tariceanu, va fi incepand de vineri noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), urmand sa o inlocuiasca pe Corina Martin, al carei mandat expira.
"M-am gandit sa candidez pentru ca se simtea nevoia de un pic de echilibru in asociatie. Au insistat cativa colegi de la firme importante, care considera ca stilul meu mai procedural ar fi potrivit in perioada asta si se simte nevoie de putina interventie pe partea de legislatie", a declarat agentiei Mediafax Lucia Morariu.

Ea a spus ca Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) va insista asupra modificarii legislatiei pe "zona de calatorii", pentru ca piata este foarte dezorganizata. "Este vorba de partea de asigurari, in primul rand. Aceste asigurari impotriva riscului de insolventa la agentiile de turism acopera sume prea mici si lucrurile trebuie schimbate putin", a afirmat Morariu.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Lucia Morariu, proprietara Eximtur, va fi noul presedinte ANAT