Tarom face reduceri in martie

Email Imprimare PDF

 

Tarom face reduceri in martie

 

Compania Tarom aplica o reducere de 10% la biletele de avion pe toate destinatiile externe, operate cu aeronave proprii, avand plecarea din Romania, in luna martie.

Oferta este pusa in vanzare in perioada 25 februarie - 15 martie 2013, iar perioada de calatorie este 1-31 martie 2013 (data ultimului retur). Reducerea de 10% nu se aplica si nu se cumuleaza cu alte oferte speciale si tarife dedicate anumitor categorii de trafic.

Discount-ul se poate aplica doar in Romania si doar la achizitionarea biletelor din agentiile proprii ale liniei aeriene, de la agentiile de turism acreditate si de pe tarom.ro.

Pentru rezervarile efectuate pe site-ul companiei in data de 15 martie 2013 cu optiunea de plata in agentiile Tarom in termen de 48 ore, perioada de vanzare/emitere se va prelungi pana la expirarea acestui termen: sambata, 16 martie 2013 si respectiv duminica, 17 martie 2013.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Tarom face reduceri in martie