Statiuni de schi care nu si-au castigat faima meritata. Romania, in clasament

Email Imprimare PDF

 

Statiuni de schi care nu si-au castigat faima meritata. Romania, in clasament

 

Daca in topul celor mai faimoase destinatii de schi din lume gasim nume arhicunoscute precum St. Moritz din Elvetia, Aspen din SUA, Chamonix Mont-Blanc din Franta, sau Cortina D'Ampezzo din Italia, un clasament al statiunilor montane care nu au reusit sa isi castige faima meritata cuprinde si una din Romania.

Publicatia americana Departures a lansat intr-una dintre editiile sale o provocare pentru iubitorii de schi, prin care le recomanda acestora ca macar in acest sezon sa incerce ceva inedit.

“In loc sa te duci si in acest sezon in Aspen, ai putea sa experimentezi noile facilitati de clasa mondiala din Parcul National Soci, din Rusia, inainte ca acesta sa devina gazda Jocurilor Olimpice din 2014, sau incearca o calatorie in indepartata statiune Hokkaido din Japonia, unde vantul rece siberian creeaza cea mai buna zapada din lume”, scrie Departures.

In clasamentul destinatiilor de schi inca “nedescoperite” apare si o locatie de la noi din tara.


Azuga, Romania

“Chiar daca Azuga nu are o istorie prea indepartata in randul statiunilor montane, amplasarea ideala si partiile dificile o fac sa fie una dintre cele mai populare destinatii de schi din zona”, scrie publicatia americana.

“Situata la poalele Muntilor Bucegi, in Valea Prahovei, Azuga detine cea mai lunga partie de schi din Romania, fiind foarte populara printre snowborderi”.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult..

Sursa:www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Statiuni de schi care nu si-au castigat faima meritata. Romania, in clasament