Peste 4.000 de turisti la Arieseni in acest weekend

Email Imprimare PDF

 

 

 

 

 

Peste 4.000 de turisti la Arieseni in acest weekend

 

Peste 4.000 de turisti au participat, de vineri pana duminica, la Serbarile Zapezii de la Arieseni, eveniment organizat anual de administratia locala.

Serbarile Zapezii de la Arieseni au debutat cu concerte in aer liber, urmate, sambata, de competitii inedite precum coborarea pe partie cu obiecte neomologate, hochei pe zapada sau aruncarea cu bulgari la tinta. Seara s-a incheiat cu alte concerte in aer liber, focuri de tabara si focuri de artificii, dar si un moment realizat de salvamontistii din Alba, care au coborat pe partie cu torte in mana, formand un "sarpe de lumina".

Si duminica turistii au participat la un concerte in aer liber, de muzica populara, si intreceri precum coborarea in tandem pe schiuri. La Arieseni a nins la sfarsitul acestei saptamani, stratul de zapada masurand in prezent circa 50 de centimetri si fiind potrivit pentru practicarea sporturilor de iarna, relateaza Mediafax.

 

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Peste 4.000 de turisti la Arieseni in acest weekend