Proprietate evreiasca, bloc comunist, hotel: Cladire din secolul 19, renovata cu 14 mil. euro (Foto)

Email Imprimare PDF

 

Proprietate evreiasca, bloc comunist, hotel: Cladire din secolul 19, renovata cu 14 mil. euro (Foto)

 

Hotelul Europa Royale, care functioneaza intr-o cladire ce dateaza din secolul al XIX- lea, s-a relansat, dupa investitii in renovare de 14 milioane de euro.

Grupul de investitii lituanian Europa Group a inceput reconstructia hotelului in 2008, iar in martie 2012 acesta a fost finalizat. Grupul detine lanturi de hoteluri in Estonia si Lituania, hotelul Europa Royale fiind primul din Romania.

Constructia din Centrul Vechi al Bucurestiului, de pe strada Franceza nr. 60, a fost realizata in 1878 de o familie de evrei foarte bogata. In perioada comunista, le-a fost luata si transformata in bloc de locuinte.

Inainte de Revolutie au functionat aici un magazin si o librarie. Ulterior, cladirea s-a transformat intr-un hotel de patru stele. Acesta a fost restaurata si amenajata pentru a veni in intampinarea clientilor care provin in principal din zona business. Investia de 14 milioane de euro, care se estimeaza ca va fi recuperata in 12 ani.

Hotelul Europa Royale are 92 de camere, cu o capacitate de pana la 180 de persoane.

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Proprietate evreiasca, bloc comunist, hotel: Cladire din secolul 19, renovata cu 14 mil. euro (Foto)