IMAGINI spectaculoase din vârful celei mai înalte clădiri din lume

Email Imprimare PDF

 

IMAGINI spectaculoase din vârful celei mai înalte clădiri din lume

 

Fotograful Gerald Donovan a realizat o fotografie interactivă care îi permite fiecărei persoane să vadă Dubaiul aşa cum l-a văzut Tom Cruise în cel de-al patrulea film al francizei "Misiune Imposibilă", "Ghost Protocol".

Fotografia oferă o vedere de ansamblu a Dubaiului, din vârful celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa, relatează Mediafax.ro. Vârful clădirii se află la 828 de metri înălţime de nivelul mării.

Fotografia a fost creată cu ajutorul a 48 de poze făcute de Gerald Donovan din vârful celei mai inalte clădirii din lume respective. Pot fi observate diverse obiective turistice ale Dubaiului, precum Dubai Mall, renumitul hotel Burj Al Arab sau Hipodromul Meydan.

Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, a a fost inaugurată oficial la data de 4 ianuarie 2010. Ea măsoară 828 de metri înălţime, construcţia sa începând la 21 septembrie 2004. Exteriorul a fost finalizat la 1 octombrie 2009. Construcţia clădirii a costat 1,4 miliarde de dolari.

 

Pentru mai multe stiri cu privire la atractiile turistice din alte parti ale lumii accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.realitatea.net

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri IMAGINI spectaculoase din vârful celei mai înalte clădiri din lume