Unde putem schia în Europa cu preţuri acceptabile pentru buzunarele românilor

Email Imprimare PDF

 

Unde putem schia în Europa cu preţuri acceptabile pentru buzunarele românilor

 

Europa reprezintă fieful iubitorilor de schi, indiferent dacă aceştia sunt locuitori ai bătrânului continent sau străbat mii de kilometri pentru a se bucura de pârtiile de vis pe care le-au amenajat cei care ştiu ce înseamnă turismul şi care au învăţat de unde vin banii. Unele staţiuni de schi sunt mai scumpe, în timp ce altele par mai accesibile chiar şi decât cele din România.

Site-urile de turism se întrec în recomandări privind cele mai ieftine staţiuni de schi din Europa. Există şi costuri ascunse, iar pentru a nominaliza o astfel de staţiune nu este de ajuns să vorbeşti doar despre preţul ski-pass-ului pentru o zi sau pentru un sejur de şase zile. Preţurile locurilor de cazare contează poate fi un factor esenţial în alegerea destinaţiilor de vacanţă, iar pentru români este important şi costul transportului. Prin urmare, o staţiune de schi din Bulgaria va fi întotdeauna mai accesibilă din punct de vedere financiar decât una din Elveţia. În plus, condiţiile ar putea fi similare.

 

Pentru alte stiri cu privire la partiile de schi din Romania accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.stiri-turism.com

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Unde putem schia în Europa cu preţuri acceptabile pentru buzunarele românilor