Cum vrea Grapini sa atraga turisti straini: Legende romanesti, Delta Dunarii si izvoarele termale

Email Imprimare PDF

 

Cum vrea Grapini sa atraga turisti straini: Legende romanesti, Delta Dunarii si izvoarele termale

 

 

Romania ar trebui promovata in lume cu cateva domenii in care este unica, printre care Delta Dunarii, izvoarele termale si legendele romanesti, inclusiv cea a lui Dracula, a declarat ministrul delegat pentru IMM, Turism si Mediul de Afaceri, Maria Grapini.

"Nu pot sa spun acum care a fost cea mai mare greseala facuta in turism, dar ca in toate domeniile greseala ar fi ca nu a existat o continuitate, fiecare cand a venit a vrut altceva. Nu poti sa construiesti asa. In turism trebuia alese trei-patru domenii, de exemplu nu cred ca valorificam faptul ca suntem unici in lume cu biosfera din Delta Dunarii. Datele nu arata ca noi valorificam acest lucru foarte bine. in momentul in care tu, ca tara, ai niste lucruri unicate in lume sau in Europa, pentru ca ziceam ca suntem pe primul loc cu izvoarele termale. Daca vreti, asta a fost cea mai mare greseala: nu s-a facut o harta a bogatiilor naturale, a ceea ce ne-a dat Dumnezeu aici, de la delta, Dunare, munti, izvoare termale etc.", a spus ministrul, potrivit Mediafax.

Ea a adaugat ca ar trebui promovate si legendele romanesti, asa cum fac multe tari.

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa:www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cum vrea Grapini sa atraga turisti straini: Legende romanesti, Delta Dunarii si izvoarele termale