Cat de interesati sunt austriecii de Romania turistica

Email Imprimare PDF

 

Cat de interesati sunt austriecii de Romania turistica

 

 

Anul trecut au vizitat Romania peste 218.000 de turisti austrieci, in crestere cu aproape 14% fata de anul precedent, iar cheltuielile acestora au fost estimate la 52 milioane de euro.

Pana la finele lunii noiembrie 2012 Romania a fost vizitata de aproximativ 200.000 de turisti austrieci, in crestere cu 13,7% fata de perioada similara a anului 2011, conform datelor Institutului National de Statistica.  

"Pe baza estimarilor pentru luna decembrie 2012, se asteapta ca pana la finele anului 2012 sa se fi depasit 218.000 vizitatori, ceea ce inseamna o usoara depasire a celui mai bun rezultat de pana acum, inregistrat in 2007, cand au venit in Romania 217.965 de turisti austrieci", a declarat agentiei Mediafax Simion Giurca, directorul Biroului de Promovare Turistica al Romaniei in Austria.

Cheltuielile turistilor austrieci in Romania au crescut de asemenea in primele trei trimestre ale anului trecut, cu 15,8%, ajungand la 44 milioane de euro, potrivit datelor Bancii Nationale a Austriei.

Pentru mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cat de interesati sunt austriecii de Romania turistica