Zăpadă de 15 centimetri la Poiana Braşov, la Predeal şi Azuga. Turiştii pot schia în acest weekend

Email Imprimare PDF

Zăpadă de 15 centimetri la Poiana Braşov, la Predeal şi Azuga. Turiştii pot schia în acest weekend

Câteva sute de turişti au umplut, sâmbătă dimineaţă, pârtia Bradul din Poiana Braşov, unde stratul de zăpada măsoară aproximativ 15 centimetri, pârtia fiind destul de bună pentru schi şi săniuş.

Pârtia principală din Poiana Braşov, Bradul, este funcţională, însă turnurile de zăpadă nu au putut fi puse încă în funcţiune deoarece temperaturile nu au fost suficient de scăzute în ultima perioadă, iar turiştii au început să vină pe pârtie încă de vineri.

De asemenea, instalaţiile de transport pe cablu sunt funcţionale, tarifele de acces la teleferice pornind de la 20 de lei pentru o urcare şi ajungând la 960 de lei pentru un abonament de zece zile pentru sezon, potrivit site-ului AnaTeleferic, compania care asigură tranasportul pe cablu în Poiana Braşov.

 

La Predeal, stratul de zăpadă măsoară 14 centimetri şi se poate schia pe pârtia Clăbucet.

Şi administratorii staţiunilor de pe Valea Prahovei - Azuga, Buşteni şi Sinaia - au început demersurile pentru înzăpezirea artificială a domeniului schiabil, iar acest week-end este primul din sezonul rece în care se poate schia, iubitorii sporturilor de iarnă având însă la dispoziţie doar pârtia de începători din Azuga.

Pentru informații despre unitățile de cazare din aceste stațiuni accesați această secțiune a site-ului nostru

Citește mai mult...

Sursa: www.mediafax.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Zăpadă de 15 centimetri la Poiana Braşov, la Predeal şi Azuga. Turiştii pot schia în acest weekend