O PĂDURE din România, în TOPUL celor mai BÂNTUITE locuri din lume

Email Imprimare PDF

O PĂDURE din România, în TOPUL celor mai BÂNTUITE locuri din lume

Revista americană de călătorii "Travel+Leisure" a inclus în numărul din octombrie 2012 zona Hoia-Baciu într-o listă a celor mai "bântuite" păduri din lume. Hoia-Baciu din Transilvania are o faimă nedorită de mai bine de o jumătate de secol şi se situează pe locul 7 în top, scrie cluj.travel.

Locuitorii din jurul ei susțin că pădurea Hoia-Baciu– care are în centru o poiană de formă circulară – este un portal, iar cei care îl trec nu se mai întorc niciodată. Cine supraviețuiește povestește că pe timpul petrecut în pădurea Hoia-Baciu a avut stări de agitație și rău. Cu toate că altădată erau drepți și înalți, copacii sunt acum răsuciți în noduri”, scrie, Lapidar, revista americană.

Travel+Leisure este unul dintre cele două mari titluri americane de pe piața revistelor de călătorie. Printre pădurile nominalizate se numără Wychwood Forest, Pădurea Neagră, Aokigahara.

Pentru informații despre unități de cazare accesați această secțiune a site-ului nostru

Citește mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

 




Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri O PĂDURE din România, în TOPUL celor mai BÂNTUITE locuri din lume