Investitie de 25 milioane de euro in cel mai mare complex hotelier din Poiana Brasov

Email Imprimare PDF

 

Investitie de 25 milioane de euro in cel mai mare complex hotelier din Poiana Brasov

 

Alpin Resort Hotel & Spa, lider al unitatilor de cazare din Poiana Brasov, cu o capacitate de 731 locuri in camere si apartamente, a devenit in urma amplului program de modernizare si extindere din ultimii ani, un jucator vital al industriei ospitalitatii din Romania.

Cu o investitie de 25 milioane de euro, omul de afaceri Claudiu Aron a adus in peisajul turistic autohton un mix de servicii la standarde europene, numitorul comun identificandu-se in “calitate”. Preluat de omul de afaceri la sfarsitul anului 2004 si supus unui proces complex de renovari si imbunatatiri, Hotelul Alpin este astazi Complexul Alpin Resort Hotel & Spa, etalon al calitatii in industria hoteliera.

Rafinamentul si eleganta sunt definitorii pentru restaurantele si terasele din incinta complexului Alpin Resort Hotel & Spa, turistii au la dispozitie bucataria franceza si mediteraneana si bineinteles, delicioasa bucatarie romaneasca, iar somelierul ii va intampina cu cele mai nobile soiuri din podgorii autohtone si internationale. Cele 144 de camere spatioase, cu vedere catre crestele muntilor, vin in intampinarea celor ce vor sa evadeze din rutina cotidiana, din aglomeratia urbana, oferindu-le un spatiu boem de relaxare.

Pentru mai multe informatii despre unitati de cazare din Poiana Brasov accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Investitie de 25 milioane de euro in cel mai mare complex hotelier din Poiana Brasov