177 agentii de turism cu licente suspendate sau retrase

Email Imprimare PDF


177 agentii de turism cu licente suspendate sau retrase

 

177 de agentii de turism au fost identificate cu nereguli si au fost sanctionate, dupa caz, cu suspendarea sau retragerea licentei de functionare, ca urmare a faptului ca si in acest an Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a primit numeroase reclamatii privind servicii de transport sau cazare neonorate, chiar daca au fost facute rezervari sau au fost achitate avansuri catre aceste agentii de turism.

Pentru siguranta turistilor si o prompta informare publica cu privire la rezultatele acestor verificari, este actualizata permanent si pe site-ul propriu lista cu agentii de turism licentiate si cu licenta retrasa de pe teritoriul Romaniei (http://www.mdrt.ro/turism/unitati-clasificate), transmite MDRT printr-un comunicat.

Tot pe site-ul MDRT pot fi consultate unitatile de cazare clasificate, centrele de informare turistica si lista ghizilor care detin atestat.

Alte categorii de sesizari inregistrate la minister se refera la calitatea serviciilor turistice prestate in unitatile de cazare, la refuzul operatorilor de a emite chitante sau facturi ori la nerespectarea autorizatiilor de functionare.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre unitat de cazare accesati aceasta sectiune a paginii noastre

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri 177 agentii de turism cu licente suspendate sau retrase