Tinutul Buzaului si Alba Iulia, noile “destinatii europene de excelenta”

Email Imprimare PDF

alba

 

Noi destinatii ale Romaniei au fost desemnate Destinatii Europene de Excelenta, in cadrul proiectului EDEN, lansat de Comisia Europeana. Pentru editia din acest an, in urma concursului national EDEN, Tinutul Buzaului a fost desemnat destinatia romaneasca pentru tema turismul rural, iar Alba Iulia – pentru tema turismul si regenerarea siturilor fizice.

Aceste destinatii vor fi premiate si vor avea posibilitatea de a se promova in standul Romaniei, amenajat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, cu ocaziaTargului de Turism al Romaniei, organizat la Romexpo, in perioada 15-18 noiembrie 2012. De asemenea, ele vor fi incluse in Reteaua EDEN constituita la nivel european.

Proiectul EDEN ”European Destinations of Excellence” a fost lansat in anul 2006 de Directoratul General pentru Intreprinderi si Industrie/ Comisia Europeana si vizeaza obiectivele majore ale politicii europene din domeniul turismului: durabilitate, decongestionarea destinatiilor clasice, combaterea sezonalitatii, redirectionarea fluxurilor de turisti catre destinatii non-traditionale, crearea de retele intre participantii la sectorul turistic.

Daca doriti mai multe informatii despre oferte de cazare din Alba Iulia accesati aceasta sectiune a paginii noastre

Citeste mai mult...

Sursa:www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Tinutul Buzaului si Alba Iulia, noile “destinatii europene de excelenta”