Cea mai mare piscină cu plajă de nisip din Bucuresti şi-a deschis porţile

Email Imprimare PDF

 

Cea mai mare piscină cu plajă de nisip din Bucuresti şi-a deschis porţile

 

Cea mai mare piscină cu plajă de nisip din Bucuresti şi-a deschis official porţile în week-end-ul trecut, aşa că vineri, 27 iulie, oamenii de afaceri au putut gusta din atmosfera plajelor exotice , la o aruncatură de băţ de Capitală. Clubul cu cel mai exotic design din România, a pregătit pentru sfarsitul acestei veri o bogată ofertă de atragere a companiilor. La Plage tenteaza cu vouchere personalizate şi customizabile, team-building-uri si in general tot ce tine de relaxarea dupa business.

Toate acestea au fost prezentate intr-o atmosfera de Caraibe, cu cocktail-uri, fructe exotice, animatoare si muzica direct din cluburile din Ibizza. La Plage se doreste a fi o alternativa zilnica pentru terasele din centrul orasului, cei veniti aici putand servi un dejun sau o cina pe o plaja exotica cu nisip fin si putandu-se bucura de muzica, dans si inot alaturi de animatoare si salvamari. In ceea ce priveste piscina, acesta este una dintre cele mai mari din Romania, construita gradual, pentru a simula exact intrarea in mare si are un waterbar.

Pentru a citi mai multe stiri accesati aceasta sectiune a paginii noastre

Citeste mai mult....

Sursa:www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cea mai mare piscină cu plajă de nisip din Bucuresti şi-a deschis porţile