Paravion.ro intra pe piata din Cipru

Email Imprimare PDF

 

Agentia de turism Paravion.ro a intrat pe piata turismului online din Cipru, dupa o analiza a celor mai ofertante zone de extindere din Europa Centrala si de Sud.

Cipru inregistreaza un trafic semnificativ de pasageri autohtoni si straini, pe intreg parcursul anului, avand un potential de business important.

Nivelul de trai al cipriotilor si al vizitatorilor tarii este suficient de ridicat pentru folosirea frecventa a calatoriilor cu avionul atat  in interes de afaceri cat si pentru calatoriile de placere, spun reprezentantii Paravion.ro  

„Piata din Cipru ofera perspective interesante pentru Paravion.ro, avand in vedere faptul ca posibilitatile de dezvoltare ale turismului on-line nu si-au atins inca potentialul maxim”, a spus Remus Visan, deputy manager Paravion Tour.

In anul 2010, Happy Tour, proprietate a GED Capital, a achizitionat de la Millenium Tour portalul Paravion.ro. Ca urmare a acestei tranzactii, a fost infintata compania Paravion Tour membra a Happy Tour Group.

In prezent, numarul de agentii de turism afiliate Paravion.ro este de peste 200.     

Pe piata locala, Paravion.ro concureaza cu Vola.ro.

Pentru a citi si despre o agentie de turism din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Paravion.ro intra pe piata din Cipru