Eurolines si-a crescut vanzarile cu 47% in S2

Email Imprimare PDF

 

 

 

Grupul Eurolines a incheiat primele sase luni ale anului cu o cifra de afaceri de aproximativ 121,7 milioane de lei, fata de 82,88 milioane lei in in aceeasi perioada a anului trecut.

60% din cifra de afaceri a grupului in acesta perioada a reprezentat-o activitatea companiei Touring Europabus Romania, firma care detine retelele de agentii de turism Eurolines si Tui Travel Center. Aceasta a incheiat primul semestru cu o crestere a afacerilor cu 49% fata de perioada corespunzatoare din 2011.

Ca urmare parteneriatului cu Tui Travel, volumul tranzactiilor din sfera activitatii de turism a crescut in 2012 cu 116% fata de primele 6 luni ale anului trecut.

In perioada ianuarie – iunie 2012, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2011, Touring Europabus Romania a inregistrat urmatoarele cresteri:

Trendul ascendent s-a datorat in primul rand largirii retelei de agentii. Compania  numara 54 de sucursale proprii in tara.

Nova Travel, tour-operatorul Grupului, a incheiat prima jumatate a anului cu o crestere a afacerilor cu 40% fata de perioada similara a anului trecut.

Touring Rent Auto, care opereaza in piata sub brandul Payless, a avut o crestere de 34%.

Numarul de angajati ai grupuluia ajuns in iulie la 425, fata de 383 in 2011.

Din grupul Eurolines fac parte 14 companii din Romania, Republica Moldova si Germania.

Pentru a citi o alta stire despre compania Eurolines, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Eurolines si-a crescut vanzarile cu 47% in S2