Destinatie de vis: Casa Prinţului Charles din România, într-un top Vanity Fair

Email Imprimare PDF

 

Destinatie de vis: Casa Prinţului Charles din România, într-un top Vanity Fair

Casa prinţului Charles din Valea Zălanului este pe locul nouă într-un top al destinaţiilor idilice de vacanţă realizat de revista americană Vanity Fair. Proprietatea lui Charles din Transilvania împarte clasamentul cu paradisuri exotice, ambarcaţiuni de lux şi vile de sute de metri pătraţi.

"Pentru o evadare într-un loc exclusivist nu ai nevoie doar de bani, ci şi de o invitaţie", scrie Vanity Fair la începutul articolului. Există însă şi locuri superbe, aflate în proprietate privată, dar care pot fi rezervate pentru o vacanţă de vis.

"Prinţul Charles a dedicat ani întregi pentru restaurarea şi mobilarea cu antichităţi a acestei proprietăţi. Peisajul liniştit este ideal pentru aventuri în aer liber", scrie Vanity Fair despre proprietatea lui Charles din Valea Zălanului ce poate fi închiriată pentru 4.500 de dolari pe săptămână.

Destinaţia a fost inclusă într-o listă de 10 recomandări de vacanţă alcătuită de jurnaliştii americani. Pe primul loc se află un domeniu din Mexic aflat pe malul oceanului Pacific, ce poate fi închiriat pentru 30.000 de dolari pe noapte!

Castelul Lismore din Irlanda este recomandat pentru o vacanţă într-o atmosfera de basm. Politicieni şi artişti celebri au fost găzduiţi aici de-a lungul anilor. Preţul pentru o noapte la castel este furnizat la cerere.

Pentru a citisi despre destinatia preferata a Printului Charles, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Destinatie de vis: Casa Prinţului Charles din România, într-un top Vanity Fair