Luna de miere pe taramuri exotice. Ce preturi practica agentiile din Romania

Email Imprimare PDF

 

Luna de miere pe taramuri exotice. Ce preturi practica agentiile din Romania

Luna de miere s-a micsorat tot mai mult, devenind mai degraba saptamana de miere, in timp ce ofertele pentru "pachete dulci in doi" s-au inmultit. In ofertele din Romania predomina sejururile exotice, care te imbie cu promisiunea unor paradisuri acvatice, cu preturi care se invart, in general, intre 2.000-4.000 de euro pentru doua persoane.

DailyBusiness.ro a realizat o selectie a unor pachete turistice oferite de agentiile locale, care propun vacante in doi in diverse colturi ale lumii, toate avand in comun caracterul exotic, potrivit sezonului in care ne aflam.

Rom si condimente in Jamaica

Imaginea insulei Jamaica te duce cu gandul la aroma de rom si condimente si te face sa vrei sa dansezi pe ritmuri de reggae. Este una dintre cele mai verzi insule din Caraibe, iar localnicii de aici au un aer de sarbatoare in fiecare zi, ajutati si de hainele inflorate. Intre paduri tropicale, reptile si pasari, vei descoperi aici un adevarat paradis acvatic, unde serpuiesc peste 120 ape curgatoare.

In oferta Paralela 45, o luna de miere in Jamaica are preturi de la 165 de euro de persoana pe noapte, ajungand in jur de 950 de euro de persoana pentru un pachet turistic all-inclusive, cu taxe incluse.

Unde te vei caza: Couples Sand Souci, un hotel de 5 stele “specializat pe cupluri”.

Pentru a citi si despre alte destinatii exotice, accesati aceasta setiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Luna de miere pe taramuri exotice. Ce preturi practica agentiile din Romania