Centrul Istoric al Capitalei, un model de succes in turismul romanesc

Email Imprimare PDF

 

Centrul Istoric al Capitalei, un model de succes in turismul romanesc

Centrul Istoric din Bucuresti a devenit un model de succes in turismul romanesc si cea mai atractiva destinatie turistica din Romania pentru ca a aplicat cateva principii clare, a declarat Dan Matei Agathon, presedintele Federatia Patronatelor din Turism si Servicii (FPTS).

"Competitia este aici serioasa din cauza concentratiei nemaivazute de cafenele, cluburi si restaurante, iar acest lucru face ca toti actorii implicati sa se bata in oferte, sa stea efectiv la dispozitia clientilor si sa fie numai un zambet pentru a le capta bunavointa turistilor", spune Agathon.
O alta schimbare de atitudine care a dus la inflorirea turismului in Centrul Istoric al orasului Bucuresti a fost mentinerea deschisa a locatiilor atat cat vor clientii. De unde pana anii trecuti Capitala se inchidea la ora 23, cu mici exceptii, acum circuitul turistic din Centrul Istoric este aproape neintrerupt, iar Bucurestiul are, pentru prima oara in ultimii 20 de ani, o adevarata viata de noapte si turism de distractie pentru toate gusturile.

La fel de important a fost accentul pus pe mancare, pentru ca in Centrul Istoric se gasesc oferte foarte bune pentru servitul mesei la tot pasul. Pentru a nu ramane mai prejos, o multime de cafenele si-au adaptat oferta si au inceput la randul lor sa le ofere meniu de restaurant clientilor. "Asadar, un alt secret al scucesului a fost ca in Centrul Istoric se mananca aproape peste tot si se mananca bine", a subliniat presedintele FPTS.

Pentru a citi o alta stire despre circuitele turistice din Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Centrul Istoric al Capitalei, un model de succes in turismul romanesc