Cele mai spectaculoase 10 insule pe care sa le vizitezi

Email Imprimare PDF

Cele mai spectaculoase 10 insule pe care sa le vizitezi

Daca iti place sa calatoresti si vrei sa ajungi si in locuri exotice, poti alege cateva dintre numeroasele insule pe care ghidurile de calatorie le recomanda ca fiind cele mai spectaculoase. Fiecare dintre ele ofera ceva unic, ce nu poti experimenta in alta parte de pe planeta.

1. Insula Zeilor Una dintre cele mai spectaculoase insule se afla in arhipelagul indonezian si se numeste “Insula Zeilor”.  Este o insula vulcanica pe care se afla un templu hindus si un hotel cu 11 camere. Ca activitati, poti face scufundari, surf, sau pur si simplu sa te bucuri de rasariturile ce aprind Oceanul Indian.

2. Vielques Atractia principala o reprezinta golful Puerto Mosquito, unul dintre cele sapte golfuri bioluminiscete de pe planeta. Claritatea si luminozitatea apei sunt impresionante. Este o insula portoricana din Marea Caraibe.

3. Insula Pastelui Este situata in sud-estul Oceanului Pacific. Este renumita pentru cele aproape 900 de statui denumite moai, create de primii ei locuitori si care inca reprezinta un mister cu privire la modul in care au fost create si scopul lor. Va puteti caza la hotelul Vai Moana, care are 18 camere de tip bungalow.

4. Ischia Este renumita pentru izvoarele termale si proprietatile curative ale acestora. Inca din antichitate, romanii si grecii veneau aici sa se relaxeze si sa se trateze. Turismul balnear se practica si in prezent. Turistii din zilele aleg calatoriile pe aceasta insula pentru masajele si tratamentele cu namol . Este situata in Marea Mediterana, in Golful Napoli.

Pentru a citi si despre alte destinatii exotice, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cele mai spectaculoase 10 insule pe care sa le vizitezi