Wizz Air intrerupe sistemul de rezervari in weekend. Vezi cand se poate accesa site-ul

Email Imprimare PDF

 

Wizz Air intrerupe sistemul de rezervari in weekend. Vezi cand se poate accesa site-ul

Site-ul Wizz Air va fi inchis pentru doua zile, 22-24 iunie, din cauza unor lucrari de mentenanta, astfel ca sistemul de rezervari va fi intrerupt, a anuntat miercuri compania.

Sistemul de rezervari si website-ul Wizz Air vor intra intr-un proces de mentenanta pentru 53 de ore, pe parcursul a doua zile, de pe 22 iunie la pranz, pana pe 24 iunie, ora 17:00. 

Pasagerii care vor calatori in week-end-ul 22-24 iunie trebuie sa se asigure ca si-au efectuat check-in-ul online si ca si-au printat tichetul de imbarcare si itinerariul inainte de a pleca spre aeroport. 

Toate schimbarile, noile rezervari si check-in-ul online nu vor fi disponibile pe wizzair.com pe parcursul week-end-ului. 

Wizz Air isi cere scuze pentru neplacerile cauzate de aceste lucrari necesare pentru sistemul de rezervari si website. 

“Daca veti calatori in acest week-end va rugam sa va efectuati check-in-ul online si sa printati tichetul de imbarcare pana vineri la pranz (22 iunie). Echipa Wizz Air depune eforturi pentru a restabili buna functionare a wizzair.com. Ne cerem scuze pentru orice incovenient creat”, a declarat Daniel De Carvalho, corporate communications manager Wizz Air.

Pentru a citi o alta stire despre compania Wizz Air, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Wizz Air intrerupe sistemul de rezervari in weekend. Vezi cand se poate accesa site-ul