Mergi la mare o saptamana si platesti pentru 5 zile

Email Imprimare PDF

 

Mergi la mare o saptamana si platesti pentru 5 zile

Turistii care cumpara din agentii de turism bilete la mare pentru mai mult de 5 zile in perioada de pana la 15 iulie si pentru intervalul 15-31 august pot primi, pentru pretul platit, una sau doua nopti de cazare gratuita, a anuntat luni Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).

Programul “Zile gratuite de vacanta”, realizat in parteneriat cu hotelierii din Romania, include oferte speciale, prin acordarea unui numar de zile gratuite de vacanta, dupa modelul “platesti 5 nopti si stai 6 sau 7”.  

Ofertele si programele speciale sunt disponibile numai in cadrul agentiilor de turism membre ANAT si nu direct, prin intermediul hotelurilor.  

Acest program face parte din proiectul “Vacanta in tara mea” 2012, proiect care reuneste mai multe campanii promotionale distincte, precum: ”Inscrieri timpurii”, “Mini-preturi de vacanta”, “Supliment la masa”, “Vacante speciale de evenimente” etc.

Pentru a citi si despre alte oferte de cazare pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Mergi la mare o saptamana si platesti pentru 5 zile