Cele mai ieftine destinaţii turistice din România

Email Imprimare PDF

 

Cele mai ieftine destinaţii turistice din România

Soarele puternic şi temperaturile ridicate din aceste zile ne duc cu gândul la vacanţă, dar pentru că bugetul nu le permite tuturor să plătească un concediu de vis în străinătate, noi vă propunem câteva destinaţii autohtone, pentru care aţi putea plăti mai puţin de o mie de lei pe sejur.

Cei care iubesc muntele pot opta, în această vară, pentru staţiunile de pe Valea Prahovei. Pentru trei nopţi de cazare la un hotel de trei stele din Predeal trebuie să plăteşti între 200 şi 400 de lei de persoană. În acest preţ intră şi două mese pe zi. Deşi nu mai este zapadă, puteţi profita de pârtiile din zonă pentru plimbări cu ATV-ul. O altă atracţie turistică autohtonă este considerată şi staţiunea Băile Herculane.

Vara, trei nopţi de cazare la o pensiune de trei margarete costă puţin peste 300 de lei de persoană. Oferta include şi două mese. La Băile Herculane vin de obicei oameni care vor să facă tratament, dar sunt şi mulţi care aleg staţiunea pentru traseele turistice din Munţii Cernei sau din Munţii Mehedinţi.

Dacă vreţi o vacanţă liniştită la mare, o alternativă la aglomerata Mamaia, este staţiunea 2 Mai. Aici, un sejur de patru nopţi, la un hotel de 4 stele, cu doua mese incluse, costa în jur de 300 de lei de persoană. Cei care au timp liber şi nu vor să meargă la plajă, pot vizita Moscheea Eşmahan Sultan.

În topul locurilor în care românii vor să-şi petreacă vacanţa se regăsesc şi Moeciu, Ocna Sibiu, Vatra Dornei, Gura Hunorului sau Sfântul Gheorghe.\

Pentru a citi mai multe despre statiunea Baile Herculane, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cele mai ieftine destinaţii turistice din România