"LITORALUL PENTRU TOŢI": Ofertele all inclusive sunt neatractive

Email Imprimare PDF

 

alt

Ofertele All-Inclusive de pe litoralul românesc nu atrag turiştii la mare. Hotelierii au modificat pachetele turistice, dar de la lansarea programului "Litoralul pentru toţi All-Inclusive" clienţii au întârziat să apară. Asta şi pentru că mulţi dintre hotelieri nu au infrastructura necesară pentru astfel de pachete.

All-inclusive-ul românesc se traduce prin cazare şi masă. Cu toate acestea, turistul care vine aici are nevoie în primul rând de plajă, aşa că un şezlong de pe malul mării îl va costa bani în plus. Spre deosebire de noi, turcii şi bulgarii oferă totul gratis.

De la lansarea Programului Litoralul pentru toţi All-inclusive, doar 30% din locuri au fost achiziţionate de turişti. Cele mai multe hoteluri oferă posibilităţi limitate de petrecere a timpului liber, dar există şi oferte mai tentante.

Agenţiile de turism speră ca, odată cu apariţia acestor pachete, să vândă mai multe pachete pe litoralul românesc decât pe cel bulgăresc.

Programul Litoralul pentru toţi all-inclusive se încheie la 23 iunie. Preţul pentru o cameră dublă este între 140 şi 200 de lei pe noapte.

Pentru a citi mai multe despre unitatile de cazare din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri "LITORALUL PENTRU TOŢI": Ofertele all inclusive sunt neatractive