Pentru ce vin nemtii pe litoralul romanesc. Turistii platesc pana la 1.500 de euro pentru un sejur

Email Imprimare PDF

 

In timp ce plajele din Bulgaria vor fi in curand pline de nemti si olandezi, litoralul nostru reintra cu greu in atentia strainilor. Astazi, cu primul zbor de la Nurenberg, au aterizat la Constanta 50 de turisti germani. Adusi de unul dintre cei mai mari operatori internationali, ei se vor rasfata, in special, in bazele de tratament de la Mangalia, Neptun sau Eforie. Tot e bine. Acum doua veri au venit doar o bunica si nepoata ei.

Cu speranta in suflet, cei 50 nemti, in special oameni de varsta a treia, au fost asteptati la aeroport de operatorii de turism prin care si-au facut rezervarile. Vorbitori de germana, acestia si-au intampinat oaspetii ca la carte. Le-au asigurat transferul catre hoteluri si vor avea grija sa nu le lipseasca nimic pe tot parcursul sejurului.  Musafirii au ales Romania pentru bazele de tratament de la Neptun, Eforie sau Mangalia.

Pentru un sejur de 2-3 saptamani au platit intre 600 si 1.500 de euro, in functie de numarul de mese si de procedurile medicale pe care le urmeaza. Totusi, doi dintre ei, Erika si Manfred, de 72 si 73 de ani, s-au cazat la Mamaia. Sunt pentru prima data in Romania si, pentru doua saptamani, au platit la un hotel de 4 stele 1.400 de euro. Au fost incantati de peisaj chiar daca doamna va descoperi curand ca in acest hotel nu exista baza de tratament. Pentru moment insa, privelistea si confortul o cuceresc definitiv.

Pentru a cauta cazare in judetul Constanta, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Pentru ce vin nemtii pe litoralul romanesc. Turistii platesc pana la 1.500 de euro pentru un sejur