Festivalul International de Teatru de la Sibiu [video]

Email Imprimare PDF

 

Festivalul International de Teatru de la Sibiu [video]

De patru zile, Sibiul nu doarme. Spectacole de strada in orasul vechi si in cetatile din imprejurimi, teatru-dans, teatru de papusi şi spectacole de circ sunt înscrise în agenda Festivalului International de Teatru.

Astazi, la Muzeul de istorie Brukental este programată de la ora 19.30 piesa "Visul unei nopti de vară" de William Shakespeare. "Faust Fantasia", o melodrama dupa Goethe, regizată de Peter Stain a fost una dintre cele mai asteptate productii din cadrul festivalului de la Sibiu. Produsa special pentru Bienala de la Hanovra din 2000, piesa a fost jucată şi la Sibiu sambata seara.

Un alt spectacol aşteptat la festivalul de teatru din România este 'Intre noi totul e bine', al regizorului polonez Grzegorz Jarzyn, unul dintre cei mai premiati oameni de teatru din Europa.

Pentru prima dată, festivalul are şi o sectiune de film in cadrul careia sunt proiectate peliculele 'Undeva la Palilula', in regia lui Silviu Purcarete, 'Akropolis', un performance regizat de jerzy Grotowski, ''Prin Ganduri si Imagini', un documentar de Liviu Ciulei si 'GOLDFISH GAMES', in regia lui Jan Lauwers. Organizatorii asteapta zilnic peste 60 de mii de spectatori.

Vremea nefavorabila a stricat însă unele spectacolele de strada si dispozitia turistilor.

Pentru a cauta cazare in Sibiu, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Festivalul International de Teatru de la Sibiu