Cum crede Eduard Hellvig ca poate fi combatuta evaziunea din turism

Email Imprimare PDF

 

Cum crede Eduard Hellvig ca poate fi combatuta evaziunea din turism

Evaziunea fiscala din turism poate fi combatuta prin urmarirea si verificarea activitatii tuturor producatorilor de afaceri din acest domeniu, de la pensiuni pana la hoteluri, a declarat, duminica, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), Eduard Hellvig.

''Cred ca ministerul are responsabilitatea sa creeze o platforma pentru toti producatorii de afaceri de turism, de la pensiuni pana la hoteluri, un fel de platforma online de rezervare a locurilor de cazare, deoarece ministerul are aceasta baza de date, si prin crearea acestui sistem online de rezervari introducem doua mecanisme. Primul, mecanismul de competitivitate intre producatorii de business in turism; in al doilea rand, exista o forma clara prin care putem vedea care sunt cheltuielile in zona de turism'', a afirmat, pentru Agerpres, ministrul.

Hellvig a adaugat ca exista instrumente legate de evaziune pe care le genereaza institutiile abilitate, in speta ANAF. 

Eduard Hellvig a subliniat faptul ca pe agenda ministerului se regasesc trei proiecte prioritare, cu aplicabilitate in scurt timp: reabilitare termica a locuintelor, proiecte care vin in sprijinul localitatilor ce au cladiri istorice ce necesita reabilitare, iar pentru oamenii de afaceri - crearea infrastructurii necesare in parcurile industriale.

Pentru a citi despre o alta platforma online, recent implementata, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cum crede Eduard Hellvig ca poate fi combatuta evaziunea din turism