Ce ziceti de programul ‘Litoralul pentru toti’?

Email Imprimare PDF

 

Datele furnizate de Mediafax arata ca 4 hoteluri din Mamaia vand pachete de 6 zile in regim all inclusive, pretul unui astfel de pachet ajunge la 695 de lei/persoana pentru hotelurile de 3 stele (Hotel Mercur, Hotel Dorna si Hotel Minerva)  si la 795 de lei/ persoana pentru hotelurile de 4 stele (ex. Hotel Modern).

Despre Complexul Mercur Minerva Family Club va putem informa ca este situat in partea de Nord a statiunii Mamaia si are 280 de camere, iar hotelul Dorna dispune de 150 de camere, in timp ce hotelul Modern are 175 de camere.

Preturile au perioada de valabilitate din 25 Mai pana in 22 Iunie 2012. E bine de stiut ca pachetele vandute prin programul Litoralul pentru Toti, sunt mai ieftine cu 50 %, comparativ cu cele din sezonul normal.

Optiunea all inclusive asigura pachetele cu toate cele trei mese servite in regim bufet, altfel spus:

- bucatarie romaneasca si traditionala, bauturi incluse;

- acces gratuit la locurile de joaca pentru copii;

- acces gratuit la piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

In plus, programul mai ofera si facilitati pentru copii, gratuitate pentru copii sub 7 ani si reducere de 50% pentru copiii cu varstele cuprinse intre 7 si 12 ani.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Mamaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Ce ziceti de programul ‘Litoralul pentru toti’?