Spaniolii veniti la finala Europa League nu s-au inghesuit la autobuzele turistice. Vezi cati turisti plimba RATB

Email Imprimare PDF

 

Spaniolii veniti la finala Europa League nu s-au inghesuit la autobuzele turistice. Vezi cati turisti plimba RATB

Miile de spanioli care au venit in Romania, in urma cu doua saptamani, sa asiste la finala Europa League, care s-a desfasurat la Bucuresti, nu si-au aratat interesul fata de autobuzele turistice, inaugurate in timpul ministeriatului Elenei Udrea. Vezi cati turisti au plimbat autobuzele turistice in saptamana cu meciul.

Finala UEFA Europa League dintre Athletic Bilbao si Atletico Madrid, care a avut loc in data de 9 mai, pe Arena Nationala din Bucuresti, a reunit zeci de mii de suporteri, durata medie a sejurului acestora fiind a fost de 2,5 nopti, potrivit datelor Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

Astfel, desi au ramas mai multe zile in Bucuresti, ei nu s-au inghesuit sa se plimbe cu autobuzele turistice cu care puteau face un tur al orasului, iar asta reiese din cifrele inregistrate de RATB.

„In intervalul 7-13 mai, s-au inregistrat incasari de 43.630 lei si un numar de 1.783 de calatori,reprezentand o crestere usoara fata de o perioada fara evenimente speciale. In ziua desfasurarii finalei Europa League, RATB a asigurat transportul suporterilor de la aeroport la fan-zone si stadion cu linii speciale”, potrivit informatiilor furnizate de RATB.

Cu toate acestea, daca ne uitam la cifre, se poate observa o scadere fata de cele inregistrate in vara anului trecut de exemplu, cand RATB incasa in prima luna de functionare a autobuzelor peste 240.000 lei si transporta mai mult de 10.000 de turisti, ceea ce ar insemna o medie de 60.000 lei pe saptamana si 2.500 de turisti transportati.

Pentru a citi o alta stire despre autobuzele turistice, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Spaniolii veniti la finala Europa League nu s-au inghesuit la autobuzele turistice. Vezi cati turisti plimba RATB