All inclusive pe litoralul romanesc pentru turistii germani

Email Imprimare PDF

 

All inclusive pe litoralul romanesc pentru turistii germani

Thomas Cook Neckermann revine dupa sase ani in Romania si incheie contracte cu mai multe hoteluri de pe litoral in sistemul all-inclusive, solicitat de turistii germani, printre acestea numarandu-se unitati detinute de oamenii de afaceri Josef Goschy si George Copos.


Astfel, Thomas Cook Neckermann a semnat contracte all-inclusive pentru cate 50 de camere din hotelurile Amiral si Comandor din Mamaia, detinute de Josef Goschy, proprietarul lantului Unita Turism, si pentru 30 de camere din hotelul Europa (Eforie Nord), aflat in proprietatea omului de afaceri George Copos.
De asemenea, a fost incheiat un contract de servicii all-inclusive si cu hotelul de cinci stele Saturn din statiunea cu acelasi nume, administrat de Linica Stan, directorul general al THR Marea Neagra, firma care administreaza hotelurile de pe litoral ale SIF Transilvania.
"Aceste hoteluri vor oferi servicii all-inclusive pentru turistii germani incepand cu 1 iunie. Preturile vor fi de 38-43 de euro pe noapte locul in camera dubla, pentru ca fiind o piata noua pentru Neckermann trebuie sa intram cu preturi mici. Neamtul se uita la preturi si tine cont de ele", a declarat agentiei Mediafax Gheorghe Marginean, directorul si proprietarul agentiei Karpaten Turism, care reprezinta in Romania concernul Thomas Cook Neckermann.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Mamaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri All inclusive pe litoralul romanesc pentru turistii germani