Securitate si lux: Ai cheltui 81.000 $ pentru o noapte regeasca intr-un hotel?

Email Imprimare PDF

 

Securitate si lux: Ai cheltui 81.000 $ pentru o noapte regeasca intr-un hotel?

Cea mai scumpa cazare din lume este in Elvetia, la hotelul President Wilson din Geneva. O noapte intr-un apartament exclusivist de aici costa 81.000 de dolari. In pret intra geamurile blindate, o colectie de arta si vederi spectaculoase catre Alpi. 
Apartamentul ocupa tot etajul 8 al hotelului, intinzandu-se pe o suprafata de peste 1.600 metri patrati, relateaza Business Insider.

Localizat in apropierea biroului Natiunilor Unite, apartamentul cu 12 dormitoare si 12 bai a oferit cazare mai multor personalitati politice, de la Bill Clinton, la Mihail Gorbaciov, regele Arabiei Saudite si Tony Blair.

De asemenea, celebritati precum Bill Gates, Richard Branson sau Michael Jackson i-au trecut pragul.

Hotelul President Wilson "Tunat" cu usi blindate, un seif mare cat un om si geamuri anti-glont, apartamentul ofera o securitate ridicata.

Pentru a citi si despre aseamanarea dintre Elvetia si Romania, din punctul de vedere al printului Charles, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Securitate si lux: Ai cheltui 81.000 $ pentru o noapte regeasca intr-un hotel?