Hotelierii scot la vânzare pachete de şase zile all inclusive pe litoral. Care sunt preţurile

Email Imprimare PDF

 

Patru hoteluri din Mamaia vor vinde de luni pachete de şase zile în regim all inclusive, preţul unui sejur situându-se la 695 de lei de persoană pentru hotelurile de trei stele şi la 795 de lei pentru patru stele, a anunţat duminică Asociaţia Litoral-Delta Dunării.

Cele patru hoteluri sunt Mercur şi Minerva (trei stele), administrate de Marius Usturoiu, proprietarul Mareea, cea mai mare agenţie la nivel naţional specializată în turismul intern, şi Dorna şi Modern, clasificate la trei şi patru stele, deţinute de omul de afaceri George Guci.

Opţiunea all inclusive asigură pentru sejurul de cinci nopţi şi şase zile toate cele trei mese servite în regim bufet (bucătărie românească şi tradiţională), băuturi incluse, acces gratuit la locurile de joacă pentru copii, acces gratuit la piscine, sezlonguri şi umbrele pe plajă.

Programul oferă şi facilităţi pentru copii, respectiv gratuitate pentru cei mai mici de 7 ani şi reducere de 50% pentru copiii cu vârste între 7 şi 12 ani.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Mamaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Hotelierii scot la vânzare pachete de şase zile all inclusive pe litoral. Care sunt preţurile